Om Andreas Dahlin

Jag uppdaterarBylinebild AndreasDahlin_tight den här hemsidan (eller bloggen, om du hellre föredrar den termen) för att ventilera mina egna tankar om medielandskapets utveckling, och samtidigt testa mina idéer och funderingar kring mediernas nutid och framtid på dig.

Jag har jobbat som skrivande reporter, redaktör, affärsområdeschef, vd, chefredaktör, communityentreprenör, avdelningschef och konsult inom media sedan 1997. Arbetsplatser är bland annat Resumé, Shortcut, Aftonbladet, Expressen, Universum… I mitt jobb har jag praktiskt utforskat ett antal olika medieslag och -kanaler, inklusive sociala medier och deltagargenererat redaktionellt innehåll, och på nätet har jag jobbat med utveckling såväl redaktionellt som kommersiellt.

Idag är jag verksam som konsult med uppdrag som omfattar utveckling och projektledning inom såväl printmedier som digitala medier. Om du eftersöker referenser från tidigare projekt jag varit involverad i, hjälper jag dig gärna med att förmedla kontakter.

Här kan du också hitta mer om min yrkesmässiga bakgrund och här finns en del information om mina uppdrag som konsult.

Privat hittar du mig självklart också på Facebook, på LinkedIn, på Twitter. Vill du komma i kontakt med mig via mejl kan du skriva till andreas /at/ dahlin /dot/com eller klicka här.

Skriv/Spara/Dela med dig
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!
 • Google
 • Facebook
 • LinkedIn
 • TwitThis
 • del.icio.us
 • Pusha
 • Bloggy
 • Live
 • Digg

Comments on this entry are closed.